Jdi na obsah Jdi na menu
 


ObrazekBenjamin McKenzie:

Celé meno: Benjamin McKenzie Schenkkan

Vek: 28

Narodený: 12.09.1978 Austin, Texas

Bydlisko : Santa Monica, California

Vzdelanie : Austin Highschool a universita vo Virginii (medzinárodné vzťahy a ekonomika)

Rodina: otec Pete (úradník)

               mama Frances (autorka)

               mladší brat Nate( 22,pracuje v NY)

               najmladší brat Zack (17,študent)

Znamenie: strelec

Záľuby: knihy,wrestling,americký futbal, basketbal,beh

Výška: 174 cm

Farba očí: modré

Farba vlasov: špinavý blond

OBĽÚBENÉ:

herci: Ed Norton, Russell Crowe, Robert DeNiro ,Al Pacino ,Frances McDormand  a Meryl Streep

speváci: Lyle Lovett, Johnny Cash, Willie Nelson a Outkast

jedlo: vanilková zmrzlina:)

O Benjaminovi sa vie len málo, pretože len prednedávnom sa objavil na filmovej scéne.

Ben vyrastal v Texase. Počas štúdia na vysokej škole v Austine hrával americký futbal.Neskôr šiel študovať na univerzitu vo Virginií. Po ukončení štúdia odišiel do New yorku kde sa začal venovať herectvu. Účinkoval na Broadway v hre Life is a dream, Street Scene a The Blue Bird. Ale vzhľadom k tomu, že v NY sa mu ťažko hľadala prácu, presťahoval sa do Los Angeles, kde dostal malú úlohu v JAG a The District. No najväčšiu slávu zožal asi rok po príchode do LA, keď dostal úlohu hlavného hrdinu v seriály The OC California(2003). Po obsadení do hlavnej úlohy v The OC zarobil za jednu epizódu až 25-tisíc dolárov. Vďaka tejto úlohe sa stal idolom mnohých teenageriek po celom svete, má luxusný byt v Santa Monice a super auto Infiniti. Priateľku zatial nemá ,tak vo volnom čase hráva s kamarátmi futbal.

Zaujímavosti:

-jeho starí rodičia z otcovej strany boli počas svojej mladosti herci

-jeho brat vyštudoval Yale

-kým žil v NY tak aby vyžil, pracoval ako komorník 

Dabing: Michal Domonkoš

Filmografia :

2006 - 88 Minutes

2005 - Junebug ako Johnny

2005 - Pacific Air 121 ako budúci pilot

2003 - The O.C. ako Ryan Atwood

2003 - J.A.G. ako Petty Officer Spencer

2003 - The District

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

gs

(ewita, 3. 8. 2011 10:32)

po garrettovi hedlundovi sa mi paci najviac zo vsetkych hollywoodskych typkov!strasne krasny...taky drsny sexos so sladkym ksichtom=)jaj..keby podobny chalan byval na slovensku...=(=D

beny mckenzie

(lena, 7. 9. 2009 15:01)

yeto velmii pekny chalan a dobre hra

beny mckenzie

(lena, 7. 9. 2009 15:00)

yeto velmii pekny chalan a dobre hra

fergf

(www, 31. 7. 2008 2:20)

kozakova ....tyo nechapu te proc sem pises at ti Ben napise kdyz ani nema paru ze tendle blog existuje a ani asi nerozumi cesky ja vim ze ho zboznujete ale premejslej sakra!!!a nebud blba jo:-)

peekny!!!

(katusa, 28. 2. 2008 9:57)

mno takj ryan je podla mna uplne zlatunkkyy!!aj ked seth je este krajsiii!!!

kozakova

(jesika, 21. 2. 2008 18:40)

Benjamine miluju tee prijded za mnou prosim mam te vsude napis mi 774279672 me cislo prosim

Rayen

(Kata a Pata, 2. 12. 2007 16:27)

si naj sexi chalannnnnnnnnnnnnnnn

Love him

(ula, 4. 6. 2007 7:26)

Benjamin je super ja ho milujem!